Ønsker du å vite mere om hundene?

Du kan også lese mere på vår hjemmeside: www.sunnico.net

lørdag 16. oktober 2010

VALPER FØDT 14.OKT


 

14.okt ble en lykkens dag, 4 valper kom til verden. 3 hanner og 1 tispe.
Foreldre er Mango's The Suzzie Girl og
Sippans Texas Wild Dancer. Alt vel med mor og valper så langt. Fødselen gikk kjempe bra.

 

Suzzie hadde trippet og gravd som bare det natt til den 14, jeg fulgte med hele natten for jeg trodde valpene var på vei da, men ikke noe skjedde. 

På formiddaggen var Suzzie så rolig og ingen tegn til valping hun ville til og med ha mat. Så hun satt å spiste, drakk og var ute å luftet seg. 

Plutselig uten noe forvarsel kommer den første valpen, ikke en lyd fra Suzzie. Jeg var heldigvis rett ved som en hønemor og hjalp til med posen og klippet navlestrengen, maserte den på ryggen og la den varmt mens vi ventet på neste. Så kom de på rad å rekke, tre store fine hannhunder. Ingen problemer. Jeg trodde nesten det var over men så begynte hun å ta i igjen, og det virket som det var flere på vei. Men ingenting skjedd på en stund. Jeg gav henne vann blandet med druesukker og innen 7 minutter kom det ei vidunderlig tispe.

Kl: 12.20

kom den første valpen til verden, en hanne på 190gram. farge så langt er svar/brun. 

                                          ***

Kl: 12.40 

Kom neste mann til verden, en hanne på 191gram. Farge så langt er svart med litt lyst i bryste og på beina . Ser ut til å bli black/tan

                                          *** 

kl: 13.10

Kommer nok en velskapt valp til verden, en hanne på 185gram. Farge så langt er svart med antydning til lyse tegn. Blir nok mest sannsynelig black/tan den også.

                                         ***

Kl: 1345

Ankommer siste valp, ei herlig frøken på 160gram. Fargen så langt er svart med lyst i brystet, ser også ut til å kunne bli black/tan.

                                       ***

Alt gikk utrolig bra og jeg kan ikke skryte nok av moren Suzzie. For en utrolig flott fødsel, jeg ble helt rørt av hver en valp som ble slikket og stelt de første minuttene av sitt liv. 

Så alt ser meget bra ut så langt, valpene spiser meget godt og de har alle sammen lagt på seg. 

Flere bilder vil bli tatt om en stund, nå ska de få fred å kose seg med moren sint. Tar ny bilder når de har vokst litt mere.

Ligger inn noen bilder her så dere ser hvor flotte foreldrene var som valp :-) . regner med de kan få noe samme fargene som dem. Faren til Texas er også black/tan , han kommer fra USA.


 Valpene vil være leveringsklar i midten av desember så dere som er interessert det er bare å ta kontat :-)

e.mail: tina@vktv.no

tlf: 40042576

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar